Cirit birit

Normal tak setiap Kali Lepas makan akan ke toilet.? Takda masalah sembelit pun. Lebih kepada cirit

4 Balas

Klu cirit birit nie xsmpai 5minit akan g tndas bkn sb lpas mkn jew..Tpi rsenya normal je cma cpt lpar sb mmbuang je bila dh mkn..Hehehe cirit nie cair je lah..

5y ago

Saya memang jenis air byk. Paling kurang 3 liter sehari. Setakat ni memang tak muntah. Muntah angin bila lapar ja 😅

Sy bru terkne jgk cirik birit ... selps mkn x lme tu pi membuang la .. dh 2 kli pi toilet .... 😓

5y ago

Ok sis

Klau da lebih 5kali ulang alik ke tndas dlm masa 1jam baik jmpa doktor sis

Tak normal.. better jumpa dr.. tkut ada slh mkn ke..