cirit birit

Momiess, ada tips nk hilangkn cirit birit masa pregnant tak? Nak makan ubat cirit birit tk boleh. Dah 2 hari nii kluar masuk toilet ?

2 Balas

Minum air kosong. Lagi satu try minum air jambu batu merah. Ada jual kt kedai dlm kotak. Parents selalu amalkn minum tu klu perut x sedap.

5y ago

Thank you 😄

saya ms awl2 prgnt pn sme..byk kn minum air masak sis.. perot memulas mcm salah mkn..pastu cirit birit, lme2 da msok 18w nie dah ok,alhmdulillah.. smoga sis baik2 sje ye..