period tak datang

normal tak klu period tak dtg da nak 10 bulan lbih kot dlu msa anak 1 bulan lebih x silap lepas dah abis darah nifas ad gak period tp mcm sikit je2 sb rsa ad sakit badan and cramp so mmg cfm la kan period bkn sisa darah nifas .. then next month dia takde lg smpai la skrg.. sy direct bf , org kata normal je sbb bf kan, so normal x moms? klu lama mcm tu? next month mybe dah msuk 11 bulan x dtg.. ada pengalaman x?

2 Balas

Normal sis sy dulu 3 thn br dtg period pas stop nyusukn anak brla period tu dtg relax2 je tenang ikut hormon badan kte

normal