Darah haid

Saya baru bersalin bulan 11 2023.. makan pil noriday.. x silap (x pasti la) bulan 12 ada keluar period.. sebab darah nifas dah stop tiba2 esok tu keluar darah banyak balik so ingat tu period.. tapi x tahu la kalau tu still darah nifas.. dan saya ni sampai sekarang belom lagi.. so normal ke belom period lagi.. huhu.. risau pulak.. bf anak

3 Balas

if bf biasa je kalau lambat period before 1y ke dekat 2y ke.. tp yg keluar darah dulu tu kena pastikan la tu nifas ke haid ke istihadah ke. kait ibadah ni

Kalau bf memang lambat period…. Atas badan ada cepat ada lambat…

normal