Period lepas nifas

Assalam . Hi semua , nak tnya normal ke kalau fully bf baby dan period tak dtg ? Skrg ank 3bulan . Lepas nifas , bulan lepas ad laa skali dtg period tu . Bulan ni tk dtg pulak , risau pulak rasa 😅 . Sy tak ambik perancang apa apa . Ad risiko mengandung ke ? Atau normal je ? #pleasehelp

1 Balas

waalaikumussalam... normal je tu sebab macam kakak ipar saya, lepas 3 bulan nifas baru datang period. second period datang 2 bulan lepas tu sekarang pun masih belum teratur, tak ambil apa-apa perancang jugak.. anak sedara sekarang dah masuk 9 bulan... InshaAllah normal ☺️

4mo ago

sama-sama 🤗