Sakit bawah perut , pinggang dan tulang belakang

Normal tak kalau saya dah 13 minggu 4 hari sakit bawah perut , pinggang dan tulang belakang .. nak tidur pun susah sebab sakit .. terima kasih #pleasehelp #1stimemom #bantusharing

3 Balas

Normal. Boleh cari artikel pasal ni kt TAP. Banyakkan rehat. Jangan angkat benda berat Tidur/ baring mengiring kepit bantal di peha Kalau baring/ tidur terlentang, tinggikan kaki dgn 2 bantal jaga posture, boleh tengok cara betul di youtube KKM, sy baru tengok td. Ambil kalsium secukupnya bg ibu hamil senam kagel