minum manis

normal tak kalau nak masuk trimester 3 ni sllu rasa nak minum yang manis2 ??

2 Balas

Saya jarang minum manis. Tapi sminggu sblm minum air gula tu tetiba banyak minum air manis. Jadi ketgih. Lupa kena minum air gula. Skli bila minum air gula sangkut gdm pulak🥲

Mcm saya Asyik teringin benda manis. Risau kena gdm ja 😂 masa awal2 takdak pula teringin manis sgt

6mo ago

kan , sehari tak minum manis tak sah 🤣.. harap2 tak sangkut gdm 😅