detail scan gender

hai mummy2 yg ada pengalaman DETAIL SCAN. mau tnya result detail scan utk gender kalau scan doktr ckp boy memang btol2 boy ke? ada x yg scan boy keluar girl utk yg buat detail scan? maaf ayat berterabur 🥺#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Ada possibility bila lahir tiba2 jantina lain. Saya 3 kali scan, 3 kali gender lain. 2 kali boy, 1 kali girl. Sampai saya pun dah confuse tapi saya tak kisah pun jantina apa janji anak sihat. Cuma saya suggest beli barang warna gender neutral jgn blue or pink terus. Dah keluar nanti confirm gender baru beli baju lagi. Order je shopee masa pantang nanti. Haha

2y ago

tpi yg saya buat tu detail scan.kot kot ada yg berpengalaman buat detail scan boy kluar girl

Hi mommy. Saya buat detail scan doc cakap anak perempuan. Memang lahir anak perempuan. Tak pasti kalau ada pengalaman yang lain jantina masa scan dengan masa lahir