Gdm on diet

normal tak gdm on diet, berat makin turun 😅.. risau la pula berat tak naik gara2 gdm

8 Balas

Ye sis. Awal saya kene Gdm on diet mgu pertama bsp tu checkup lps tu mmg turun berat sebb xpndai lg nk control makan cmna. Appmnt pakar pemakanan lak sbulan lps tu bru dpt. Jd tpksa cari tahu sndri. Mmg nurse bising awlnya tp bkn slh kita pn seb mcm saya first time pregnnt. Jd mmg kita jg2 mkn btul2. Lps dh pndai tahu apa blh mkn, apa patut elak..alhamdlh berat naik elok skit2...wlpn xbyk😅 Janji masa nk amik bsp tu bacaan cantik