Kaki Lenguh Semasa Pregnant

Normal tak bila kaki lenguh dan kejang masa awal mengandung. Kaki saya lenguh dan kejang paling teruk waktu malam. Ada cara nak kurangkan tak?

2 Balas

Klu ada cream yg panas boleh bbuh sebelum tdo. Pastu pakai stokin n tdo kaki alaskan bantal. Biar tinggi.

4y ago

Thanks for the tips. 👍

Sy p urut br lega.. Klu x, time tdo tu bile luruskan kaki tibe2 rasa kejang yg mmg sakit sgt2..

4y ago

Ambik supplement calcium, smtimes minum susu xcukup, sy Dr ank 1st till 4 xpnh kne cramp n slalu ambik vit calcium