hai

Normal tak bby msh jarang gerak kalau dh 27minggu..ada gerak tapi jarang..kdg pagi pastu mlm baru gerak balik

2 Balas

It's not normal dear ..if 16weeks kebawah itu normal kalau baby belum gerak ada yang 14weeks dah gerak tapi jarang itu normal tapi 27w kurang gerak itu bahaya refer doc dulu apa² direct doc kat sini bukan semua reply sis kadang tengok je status ada yang oke reply ada yang tak oke memang sampai kesudah tak reply

4y ago

Ye sis..die gerak kadang2 tapi tme mlm aktif ckit..tq sis..

Gerak yg slow ke ?

4y ago

Ye sis..tapi kdg kuat..kdg slow