Dilema baby tak makan

Normal tak baby start 9 bulan keatas,tak ada selera makan?Bagi makan bubur cuma boleh suap 4-5 sudu dah meragam tak nak?Rasa stress bila baby tak nak makan,mcm kerisauan ada,takut berat tak naik.Baby 9 bulan 8.70 kg.Sekarang baby 10 bulan tak timbang lagi.

1 Balas

It's normal mkin besar, dia mkin kurg makan. Awk kne cuba perbykkan menu lain, cari minat mkn dia ☺☺ bby sy setahun, berat baru 8.2kg 😅😅 as long dia besar sihat n berat dlm kategori normal, should be okay 😊