Baby 6 bulan

Hello moms, nak tanya. Baby sy dah start masuk 6 bulan, masa awal2 nak bgi makan tu, baby excited, tp bila dah masuk 3 4 hari mcm tu, baby susah nak makan, 2 3 sudu suap kat baby lepas tu dah taknak makan, nak menyusu je. Ada yang sama tak ? Apa tips ke spya baby 6 bulan selera makan #pleasehelp

2 Balas

masa sis makan bg skali makan baby , macam baby saya tiap kali kami makan dia tepuk meja nak juga jadi dia selera bila tgk

cuba makan sekali dngn anak conth ,bila u makan tengahari ,dia pun mkn same ...