baby mngeras

Normal tak to baby 29week ni kerap mngeras kdg sya jadi takut dan risau... ? kejap² mngeras pastu tak...mngeras sbb dia bpusing atw mcm mna... Ada tak sma sperti sya..?? Pendapat mommies lain..

4 Balas

Die mengeliat kot.. Sye selalu baby mngeliat sampai senget² perut 😂 kadang tu tak tahan sgt rasa senak minta babanye gosok then cakap dengan dia nanti dia akan ok sis 😊 dia nak ruang besar tapi x sedor badan tu makin debab 😅😅

5y ago

Baby terlalu aktif kata doc to yg kerap sakit... Mngeras buat sya risau smpai nangis sya tp syukur alhmdulillah normal jgk....

Sy ade masalah ni..kalau keras tahap senget perut.kalau ia normal alhamulillah.

5y ago

Ye saya pun dear.mintak suami usap kalau baby ngeras.mmg ase senak kalau baby mngeras

Baby dah makin besar, ruang makin sempit so berlaga dengan perut mommy hehe

5y ago

Maybe kot... To yg sakit smpai ke tulang rusuk

normal . sbb bby da besa sis . kdg dy ngeras sbb dy sempit . uhuhu

5y ago

nt da 32week ke ats lg kerap rse dy gerk tpi ngeras2 jugk . uhuhu .