Unstable emotions

Is it normal like tiba tiba rasa nak menangis tengah malam terpikir masalah lepastu tk boleh tidur ni? Emosi tk stabil nk marah suami je selalu haih kesian husband

1 Balas

Normal sbb perubahan hormon. Sy pn kdg2 terlepas marah juga, tp cepat2 minta maaf & cool down. Thankfully husband memahami. Husband pn kena main peranan, cari knowledge tntg kehamilan. So bila dia nmpk kita unstable, he know what to do ☺️