EMOSI TAK STABIL

hi , saya 9 week . Normal ke kalau emosi x stabil cepat marah lepastu kadang2 rasa nk menangiss 🙃🥲#firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Sy emosi gk.. asyik nk marah kat husband je. kdg2 benda kecik je pn, tp rasa frustrated lain macam.. da la jenis susah nk nangis. tmbh bila kita tgh penat kemas umh n husband plak lena je tidur.. mmg membuak2 nk marah.. untung kt dia sbb sy bukan jenis membebel.. mmg marah dlm diam je la.. byk pendam.. huhu 😢

Normal sis. I sepanjang preggy mudah sangat nangis. Marah tu jarang sikit but bila frustrated memang rasa nak marah tapi marahkan apa pun tak tahu 🤣 bagibi, nangis je daripada murung

1y ago

Yaaa kadang rasa penat tp xbuat apa apa pun penat . Pastu rasa sedih nak nangiss . Nangis je laa baru ok sikit rasaaa . Cuma still mcm rasa sedihh . Sedih sbb apa pun xtahu 😂

Normal sis. Penting untuk support system sis cth mcm suami & family jadi supportive dan memahami keadaan sis.