19 weeks...always headache

Normal ke..if everyday headache dr mula bangun pagi smpi la ke malam...check bp always 96/58,98/60,100/58..hb 10.9..doc juz bg panadol je pg klinik.nk makn panadol tiap2 ari kesian baby.. Tp xtahan la..tiap2 ari headache..smpi keje pon terganggu..ada solution lain x..selain makan panadol...

1 Balas

Cuba Spu minyak yuye kat dahi..blkg leher..pastu kat atas kulit kpla..mnatau kurg..saya biasa buat mcm tu klu pning..tp jgn blbhn k..