Urat Timbul

Normal ke urat timbul belakang lutut, wrna merah n gelap2 mcm tu. Risau pulaaa..

2 Balas

saya pun ada....tapi nurse cakap, biasa lah tu time pregnant memang ada timbul...saya punya makin luas dia makin naik pergi paha saya...dekat paha saya pun ada,dah meluas pergi seluruh punggung saya...sakit tu tak lah, dia gatal saja.....

deep vein thrombosis tu.. x sakit ke..? pakai la stokin.. tinggi kn kaki.. rajin2 exercise kaki.. kadang prjalanan darah x ok..