Timbul urat di bibir faraj

Hi mommies...normal ka klu urat timbul d bibir faraj? Start timbul masa trimester kedua

3 Balas

hai mommies... sy pun ad masalah sama 🤭🤭🤭 mmg malu nk bgtau doc kan.. haha yg preggy ank 3 haritu pun kena mcm ni... tp hilang lps bersalin... preggy kalini pun kena... pg² nk bgn dr katil rasa sakit sebelah kanan faraj... sbb dia dok kt situ... kdg² nk bgn ddk pun xselesa... tp alhamdulillah stkt ni xde mslh yg serius kot... dun worry

hi mommy. sorry tak pernah alami tapi its better to consult with experts 😉

Hai puan.. Urat mcm mana biji2 ke. Skrg ada lg ke.. Doc kata ape. Ingin tahun

1y ago

Puan bersalin normal ke ceaser? Ia akan hilang selepas bersalin kan?