Urat²

hi momies² .. mw tnya normal ka klau d kwasan breast kita ada timbul urat .. breast sia ada timbul tpi x sakit cma bahagian breast kanan ja yg timbul urat yg kiri ok xda apa² .. urat wrna purple² hijau mcm tu . tpi yg terang tu wrna purple laaa . ada ka yg sma mcm sia?? normal ka?? takut pula

1 Balas

Saya ada cmtu sis.. mungkin sebab breast kita hasilkan susu.. kalau saya, kalau blm pam atau saya penat mmg timbul la urat² cm tu..

5y ago

ohh.. okyy sis.. tq