Sya hamil 10week 4hari.tapi belum ada rasa gerak2

Normal ke tidak

12 Balas

10 week baby kecik lagi dear. Baru berapa cm. So dia berpusing2 lagi dlm rahim. Normally 20 weeks above baru ada rasa baby. Sebab time tu rahim dah mula sempit

Baru 10 minggu sis..boleh tengok dlm app nie saiz dia mcm mana..Baby kecik lagi dalam rahim yg luas tu😅

saya 10weeks tak rasa apa2 sebab masih kecik lagi.. tunggu baby besar baru la rasa gerak2..

16minggu nnti baru rasa tapi rasa pun betul² slow kick je sis. sabar ok

Sangat lah normal.. tambah kalau 1st pregnancy mmg awak akn lmbt rasa..

lah sis 😂😂😂 baru 10weeks . masih jauh perjalanan diaa 🥴

Normal sis lebih- lebih lagi kalau kandungan pertama. 😀

Baru sangat lg tu😅 first baby 20week baru rasa gerak2

its completely normal. kecik lagi you 10minggu. tenang

normal lh tu..