Bila boleh rasa baby menendang or gerak2

Sy preg 19w+ , tapi belum rasa baby mnendang or gerak2.. Normal ke? Rasanya bila dpt rasa eh.... #firstbaby

3 Balas

Sy seawal 13w-14w dah boleh rasa gerakan halus dan doktor sahkan itu mmg gerakan janin then start 18w makin kuat rasa + nmpk timbul2 kt bhgn abdomen. Depends dgn bdn masing2 juga

kalau perut tebal memang lambat nak rasa macam saya 20w ke atas itu pun tak kuat ..