Hai Mamy Nak tnya kalau nak bagi baby bergerak kena buat apa yea.? Sbb sya x rasa baby gerak2 24m tq

Risau baby x gerak tpi sya dlm keadaan kenyang tpi sllu Ade je dia gerak2

2 Balas

dia x gerak mungkin dia tgh tdur .. andai x gerak langsung dlm masa 24 jam blh prgi emergency trus .. kdng dia siang gerak malam senyap .. x pon siang senyap mlm gerak ..

Klu dlm sehari tu ada rasa gerak is ok. Xperlu risau

2y ago

trmksih tlg jwp sapu2 je pggil dia bagi bagun..risau jgk sis sbb x prnh mcm ni sllu dia aktiv je jerakkan harus kecil ada..