1st pregnancy 4 week 4day

Normal ke tidak ada morning sickness, bawah perut cramp , dan insomnia.

8 Balas

Normal. Sis jgn diminta huhu.. mcm member sy asyk ckp xde alahan ok je.. skali dah masuk 16w alahan dia bermula.. Mcm sy sndri alahan bermula dr 4w smpailah 4 bulan 😖 klu bole x nak alahan huhu.. tp dah rezeki kt hadap je la..

3mo ago

thank you sis

normal sis. saya dari tau pregnant sampai dah 7 bulan tak ada apa² alahan ataupun mengidam apa². tambah² pregnant first baby pulak memang risau sebab pikir tak normal. padahal normal ja. just enjoy your pregnancy 🥰

Normal. Mcm sy anak 1st dpt tahu pregnant terus alahan sampai 4bulan. Anak 2nd dpt tahu pregnant ok je sampai 2bulan. Tp lepastu dah start alahan sampai la kandungan nak masuk 6bulan 😂

normal sis. jgn d minta ada alahan. terok nak mghadapnya nnti😂. mcm sya ktiga² pregnancy alami alahan yg trok. tp tpksa hadapi juga kan. 🤭

Normal..jgn d minta2 ada alahan sis, bersyukur bila xde alahan..ada org xde alahan pon smpai bersalin, anak elok membesar..

3mo ago

thank you for the info

normal sis. alahan tu kadang datang cepat, kadang datang lambat. ada juga yg tak ada alahan langsung.

alhamdulillah.. samee here sis syukur cuma kandungan saya fragile

normal