Pertanyaan

Normal ke tengah malam baby aktif .sy 28w.. Risau pula

20 Balas

Normal...sy sampai KUL 4pg bru boleh tido..sbb kdg2 sesak nafas..xselesa nak baring..siang kita nak tunggu dia gerak pun susah...tp malam..aktif sgt2..kdg2 sakit tundun dan kangkang sbb bby gerak..

Sama lah 28w jugak..time siang kite nak kire kick die xde pon nak tendang kuat2...ibunya sampai serba salah nak tick kat buku pink mcm mne😅😅...tapi dh tgh malam elok pulak ajak Kita main

Biasanya ncm tulah sis. Baby aktif bila kita ready nk tido sbb waktu siang babh byk tido. Time kita aktif bekerja, baby akan byk tido sbb bg baby itu ibarat dia tengah didodoikan

Macam saya alhamdulillah.. Saya bangun, baby pon active.. Hari2 cakap dengan dia tido sama2 dengan mummy nanti 😂

Normal, sama dengan saya siang x gerak sangat serba salah nak nak kira kick.. Malam kuat dia gerak x dpt tido

Normal sis baby sy masa dlm prut pun bgtu waktu malam sgt aktif tp bila siang kurang aktif pula

normal sgt sis, sama la i pun tgh 28 skg 😂 tk dpt nk tidur bila anak active dlm perut 😂

Sama lah 😂. Week 26 - 30 aktif waktu malam. Sekarang dah berubah waktu siang. 😊

Bestnya..tak sabar nk rasa bby kick,skrg 15 minggu belum rasa apa2 lgi..ank 1st😄

normal , nanti 30w+ lagi laaa die akan kacau tidoo awaa pulakk 😂.

4y ago

Betul lah tu sya 36w dah tak sempat nak tido malam dia kacau tak habis habis 🤣 penat lah weee