scan baby 28w

assalamualaikum,sy ingin tnya,semasa sy 28w haritu sy ada scan di kk..adakah normal jika ukur lilit kpala baby besar smggu drpd biasa?mksudnya ukuran lain smua nya dlm 28w ++ tp ukur lilit kpala 29w 2d..semasa scan 18w pon sama,ukur lilit kpala besar smggu..sy risau..tp doktor xde ckp apa2..dia just ckp baby normal..harap ada yg sudi jwb..

1 Balas

Waalaikumsalam. Biasa mcm tu. Bila baby besar dia akan lebih seminggu dari date kita. Mkin lama mkin cepat tarikhnya. Tp tu cuma anggaran je.