Sesak Nafas

Normal Ke Sesak Nafas Masa 33week Ni ?

10 Balas

Normal sis. Saya masa pregnant pun mcm tu juga, sesak nafas. Kadang2 masa nak solat, saya baru berdiri kejap, baru rakaat pertama, dah rasa sesak nafas sgt. Rasa mcm nk solat cepat2 dan baca pendek2 je. Tapi ada time yg saya rasa tak tahan sangat, saya berhenti dulu solat (padahal baru rakaat pertama), duduk kejap, tarik nafas panjang2, bila sesak nafas tu dah hilang, baru saya solat semula. Tapi saya perasan, saya selalu sesak nafas bila berdiri.

4y ago

sama lah time berdiri tu rasa tak cukup nafas sgt 😪 tgh Masak Pon Kejup2 duduk 😌

Baru masuk 30 week , dah mula rasa sesak nafas . Tdo pun serba xkena .. mngiring kiri xkena kanan xkena.. bertabah lah dan sabar .. hope semua ok ..insyaallah ..

Selalunya bila msk 3 trim yg akn rse sesak nafas,klu nk tdo mlm kena tinggikan bantal, klu x mmg akn rse sesak nafas

Sama lah kite. Taktau lah normal ke tak. Tido mesti bantal kene tinggi baru boleh tido

Sy pown takot sbb selalu sesak nafas 😣 tambah2 simptom2 sama mcm covid-19 😭

4y ago

Kan , tu yg buat risau 😅

Samalah kita Dik.. Akk pun mcm tu.. Jalan sikit pun dah sesak nafas nya.. 😅

4y ago

Tau tak pe.. 😁😁

Tgh mengalami gejala ni skrg.. 33 weeks jgk..

4y ago

Aamiin...

Sama la kita.. 😊

Normal sis

Normal