Sesak nafas

Normal ke sesak nafas bg preggy mommy? Kandungan 29 weeks n bru2 ni start sesak nafas..

14 Balas

Normal..sbb kita share oksigen yg sm dgn bby..mkin naik bln mngndung lg trs ...nk2 klu ada asthma lg trs nafas tu pendek sgt + sesak nafas

Sy time 28 weeks to 32 weeks senang sgt sesak nafas. Masuk 33 weeks dah okay 😁 Doktor kata mmg biasa benda ni. Jgn risau ye.

sma la sis..sy 25week kdng sesak nafas, time baring pun sesak.. kdng sy duduk2 bru ada rsa lega skit

Samalah. Kdg bercakap pun tercungap2 mcm baru lps berlari 😅

sma laa msuk 29weeks ni tetiba ada asma😷skg dah 30w 1d

Sama . Malam td pun i kena lagi. Panic gila 😭😭😭

Smala sis..sy 31week ssk nafas jga..bykkn rehat je..

Sama laa

Sama la sis

Sama sis