Hamil 12minggu

Normal ke selalu lapar setiap 1 atau 2jam?even tgh malam pn😂jd mcm stress sbb tak tahu nk makan apa kalau malam2,tekak rasa tawar.1st baby dan xde pngalaman😩

2 Balas

Normal. Sbb tu elok kerapkan makan tp kuantiti sikit untuk elak cepat lapar pastu gastric. Makan buah buah, kurma, yogurt or kacang ke apa kalau lapar tgh malam. Susu pun boleh gak minum bg kenyang sikit

3y ago

Btl.mmg kerap mkn tp sikit2..thank you tauu bg suggestion☺️

normal.. sama la mcm sy. kejap2 lapar. buat la milo panas cicah roti ke biskut ke.. alas perut. baru bole tido lena dah knyang. hehe

3y ago

betul. most welcome momy