38 minggu 1 hari

normal ke selalu cirit masa 38 minggu ni?? and tanda2 beranak pun blom adee masihh syokkk dalam perut niiii

7 Balas

hee sama sayaaaa due 1ramadan. smlm check baru 1cm. so saya nak exersice2 dulu. hari ni last keje amik cuti awal 2 mggu. btw lg 3 hari birthday saya so maybe dia nak keluar sama date dgn mommy dia kot. haha

2y ago

saya haritu check blum ade bukaan lagi 😰😰 tpi skrg dahh sakit pinggang, perut dh turun and mengeras and lesu sgt dahhh

Sama saya. Saya due date 2/4/22. Sekarang still tak ada turun tanda. Cuma mengeras je tp tak kerap pun. Setiap hari sembang ajak keluar😅. Baby still nk duk dalam perut mommy dia. Takut covid kot 😝

2y ago

Itulah. Doc pun cakap. Mommy dia makan sedap sedap. Baby keluar nanti dia tk dpt peluang tu. Saya takleh lebih dari due date. So admit terus labour room 2/4 tu. 😅

Kita sama. Due awal April ke sis ? sy pon belum ada tanda lg . kalau buang air besar tu ikutkan hari² membuang. Huhuuhu

2y ago

ye awal bulan april 🥲

same here 🙋🏻‍♀️.. due awl april , 2ramadhan. setakat nie baby masi seronok dlm perut . 😌 .

Sy baca cirit birit hujung2 bulan mmg tanda bersalin. Goodluck! 😍

2y ago

ohh yeke🤭🤭 selalu brp lama nak tunggu yerr. brg semua dah siap kemas tunggu nak keluar, byk kali dah berpindah brg 😂😂

Dlm pembacaan saya, cirit birit salah satu tanda awal nak bersalin

2y ago

yerr betul tpii hurm lama nye nak tunggu

cirit birit pun salah satu tanda bersalin

2y ago

yess, tpi lama nye baby nak ambik masa keluar😂