bilangan pampers

normal ke sehari 4-5 pampers je baby sebulan lebih pakai?

6 Balas

normal.. dlu berpantang ngn mentua ..mentua biasa tukar pampers anak sye tiap 3jam... dia tgok sye dh susu kan.. dia amek baby tukar pampers.. jd bila habis pantang sye pun dh biasa lepas susu kan anak... tukar kan pampers anak.. kawan ckp sye rajin.. dorang tukar 5jam sekali..

anak sy 3 4 je pastu prolonged jaundice.. dah berak kurang sgt 3hari sekali mcm mana nk turun cepat

sy bby sebulan ada jaundice,mau 7/8 pmpers.hbis dia da x da jaundice norml ja 4/5 kli pmpers shri.

ok. if dia dh hbis jaundice.

normal