Pampers Baby

Nak tanya newborn baby boleh tak pakai pampers saiz s

20 Balas

Sebaiknya awak beli newborn diapers sebab, diaper dia ada curve sikit utk elak kena pusat baby baru lahir. Kalau lepas tali pusat tanggal, baru pakai yg S. Sy beli pack newborn satu je, lps tu beli saiz S.

Tgk gak punggung dye, saya suka beli 1 saiz besar bia berak tak bocor. Baby takyah pakai pampers mahal pun Sbb kerap berak . Beli yg biase pun ok

Tgok bdan bby jgk. Kdg bby bdan semangat dah bole pkai s. Kalo bdan biase2 je tu better pkai nb tkut nnti poo poo kluar ikut tepi

klau y dryper tu dia dah khas tuk newborn..ad dia punya onjgaan talipusat dia..so..xde la tali pusat bby tkuap je

Boleh jer, tapi sebaiknya sis beli NB sikit saja dulu sbb baby cepat besar barulah sis tukar ke S

Klau saiz baby bsar boleh je .. tp klau baby kecik nnti x slesa pulak pkai saiz S ..

Boleh je takde masalah . Tapi tengok pada berat baby jugak .

Boleh tapi nak beli pampers boleh tgk berdasarkan berat baby

Kena pakai saiz newborn lah... Kan ada jual saiz newborn

Baby sy dh pakai saiz s..hari ke 15.sbnrya tgk pd saiz baby jgk

4y ago

Mcm mana awk tentukan baby boleh pakai saiz s ke nb lg ye?