SCAN 2D DEKAT SWASTA

Normal ke scan 7w tapi tak jelas?

SCAN 2D DEKAT SWASTA
5 Balas

sy pegi scan mse 7 weeks..cume nmpak kantung je..lpas tu dktor sruh repeat scan mse 9 weeks..alhamdulillah mse 9 weeks tu da nmpak janin n jantung..

dgr degupan jantung wlaupun taknampak bby dalam kantung kan sis? maybe machine scan bermasalah kot

Sye dari 6w tk nmpk ..last scan 8w stil ssh nk nmpk ..nmpk pun cume kantung terlalu kecik ..

6mo ago

Baru pegi klinik tadi.. 7w juga.. Alhamdulillah jelas nampak docter kata..

Normal. Nak nampak baby 11 weeks ke atas seperti yang disarankan oleh pakar O&G.

Scan tvs or scan perut? Saya rasa better buat tvs scan baru hati rasa lega nampak clear

6mo ago

Scan perut sis