10 week pregnant

normal ke sakit pinggang time preganant?wife selalu sakit pinggang dan xselesa.saya masih blur ?

5 Balas

Bukan je sakit pinggang,kalau boleh seluruh badan sakit2. Saya dulu sakit pinggang masih boleh bawa bincang lagi sakitnya . Yg tak blh tahan bahagian rusuk kiri saya sakit sangat2 sampaikan nak tarik nafas pun sakit mcm tulang rusuk patah. Suami la jd tmpt saya mengadu. Sampai nangis saya dibuatnya gara2 terlalu sakit.

Tu hari saya sakit pinggang jugak. Suami urut pn xjalan. Mlm tu suami beli air susu, lepas mnum susu lega skit sakit. Mybe bayi dh start tarik kalsium drpd ibu

normal sakit sakit pinggang pinggang ta selesa time pregnant nanti lagi sarat lagi rasa kurang selesa tidur ta nyenyak, suami kena bantu bantu isteri

Normal sgt.. Kena selalu bantu dia ringankan kerja rumah.. Bole juga like fb 9bulan 10 hari.. Byk jugak info utk ayah n ibu

Sorry to say that but time to Jaga diet yeah.