Normal ke pregnant 14 minggu tapi selalu sakit pinggang & perut

Hi mummy. Saya first time pregnant. Minta share pengalaman mummies..normal ke pregnant 14 minggu tapi selalu sakit pinggang & perut. Ada apa2 petua boleh kongsi? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Balas

normal, jaga postur dan buat senaman sesuai kehamilan. ada dlm youtube KKM. banyakkan rehat , minum air secukupnya, jngn buat aktiviti / angkat barang berat