33 week 1 day

Normal Ke Sakit Bahagian Bawah Pusat . Sebelum Ni Okey Je . ? Risau Jugak Sebab Kakak Dia 36 week Dah Bersalin . Doktor Ada Bagitahu Mungkin 2nd Baby Boleh Bersalin Lagi Awal ? Sampai Berpeluh Tahan Sakitnya , Masa Kakaknya Tak Mcm Ni ?

2 Balas

Normal sis.. no worries sis as long as xde oeluar tanda tu belum nak bersalin lg.. bby 1st sy keluar 38 weeks 2nd bby 37 weeks 3days 3rd bby 39 weeks.. bby lain2 sis

Normal sis..mmg sakit bila nk bgn nk bjalan..lbh2 lg klu nk pakai seluar..sabar jela 😂