35week kaki bengkak

normal tak kaki dah bengkak? ada kemungkinan ke bersalin awal? risau sbb anak 1st pun bersalin awal tepat 36 week. ni 2nd baby#ingintahu #bantusharing

2 Balas

ank 1st pun kaki Sy bengkak masa kandungan 7bulan. tp Sy bsalin awl 35w6d. 2nd bby ni kaki xda bngkak 32w skrg. harap2 x bsalin awl sbb bby masi kecil.

Normal. Sy anak 1st pn kaki bengkak tp lepas2 tu takde pulak bengkak tp anak sy semua lahir cukup bln. Biasa anak lahir ni ikut bdn mak jugak. Hehehe