Senak perut 32weeks

Normal ke rasa senak macam ada angin sakit plak tu.. 32weeks pregnant.. bila baring rasa tak selesa ya amat apatah lagi kalau duduk 🥲 ni kali kedua pregnant tpi first pregnancy takde kena macam ni 😭

5 Balas

sya masuk 3rd trimester ni. mcm sis jgk.rase senak dkt perut. mcm berat je.. tambah lg klu kita penat. asyik berjalan x dduk rehat. lg la... baby makin membesar agak nya.

Sy tgh alaminya...seksa sgt rasa sakit tu.. sejak masuk trimester kedua lg. Hari2 sapu minyak. Pergi jumpa doc, dorg bg ubat angin sbb sy mmg ada gastrik..

normal sbb bby makin membesar .. sy start 30w dh rsa..skrg 35w lagi senak ..jgn lagi klau bckap kdg2 bleh buat senak jugak

saya pun tengah alami...masa berbaring laa paling sakit yg teramat 😩35 weeks dah

Jaga postur dan senam sesuai kehamilan