perut mengeras dan sakit

anyone please answer me, semalam saya ada makan kacang tanah(rebus), pagi ni lepas subuh perut terus rasa macam senak, menyucuk sangat rasa, perut memang mengeras terus, baby gerak tu kdang ada gak rasa, rasa sakit langsung tak kurang, duduk pon sakit apatah lagi bila nak bergerak/baring semua tak boleh, angin teruk sangat ke kalau macam ni? 36weeks 5days #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

alhamdulillah dh ke hospital, bukaan baru 1cm dan contraction ada tapi slow, jadi dr suruh balik dulu, sekarang feel better, tq reply

takut contraction awak. better g hospital terus bhgian pac. bwk brg2 trus

sy mcm tu jgk . sy trus prgi hospital.trus warded