37minggu

normal ke rasa nak buang air besar je ?

17 Balas

Normal. Saya 37w mlm tu keluar masok toilet. Sakit prot lain mcm. Esoknya bersalin. 2 minggu sebelum cirit birit sampai kene warded.

Mak sy kata klu asyk nk mmbuang tu adalah slh satu tnda nk brsalin juge..mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin

Sama lh kita sis 37 wek Sy sakit kat bhagian bwah sampai pinggang Jln pn dah tersa sakitb

I selang sehari cirit.. dah 5 hari . 37 weeks.. betul ke tanda nak bersalin?

Tanda nak bersalin dah tu. Training diri untuk meneran baby nnt😁

sama la sis....x sabar nk peluk cium hidu bau baby..awwwww😆😆

Sama simptom. Dari 36 minggu mcm tu. Mcm terlebih lawas pulak.

Same la kite 37w... 1 hari tu ade la dlm 2 ke 3 kali.. 🤣

Salah satu tanda nak bersalin tu sis

Sama.. Dah 37 weeks.. Asik nk membuang