Susah nak buang air besar

Kenapa ye , saya dah hamil 37minggu . Susah nak buang air besar 😭 bole korang komen ? Sebab saya sekarang susah nak keluarkan air besar apakah itu satu petanda nak bersalin ? #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

ssh sbb semelit ke..biase tanda nk bersalin ade org kerap mmbuang..cirit..ade jgk y rse nk membuang tp x kuar pn najis

2y ago

oyekea , saya skrg dah masok 37w saya pun tak pasti dah berapa x buang air besar dah ni . tatau nak bt mcm mana .