Pregnant 6 minggu

Normal ke pregnant 6 minggu tapi tak muntah muntah ?

30 Balas

normal sis..ok la tu x muntah,lg best klu selera mkn pun bgs....mmng beruntung sgt klu time pregnant xda alahan...sya da ank dua....dua kali jgk alami alahan..lg trk msa pregnantkan ank yg kdua...bau bawang tu...eii busuk sgt..klu tgh mkn msti asgkan bwg klu ternmpk bwg...skrg baby da lahir pun pmbawaan tu terbawa smpai skrg...😅😅

sy dlu dr awl taw pregnant smpai 12w lgsung xde alahan.. skrg msuk 13w lebih alahan bru ad, pagi2 ja muntah.. mkan xkena sikit ja muntah,igtkan mmg dh xde alahan bru nk bergembira enjoy time pregnant ni.. huhu

ya Allah sis normal la tu. jangan la mintak alah. saya since tahu saya pregnant alah teruk sangat. tapi kalau alah pun enjoy je 😁

Normal puan. Jangan minta nak muntah sbb saya dari awal pregnant 5 weeks sampai dah 3 bulan lebih ni asyik muntah mmg tak tahan 😢

Normal. Bukan awal pregnancy aaja, pertengahan atau hujung pun boleh ada alahan. Alhamdulillah kalau takde langsung ye. 😆

normal sis..sy start alahan masa 9week sampai 11week je. lps tu hilang alahan enjoy pregnancy journey 😝

normal sis, saya pregnant alhmdulillah tk da alahan muntah cuma tk selera makan dgn pening* jeee

Normal.. Sb dr saya preggy smpai skrg dah 26 minggu.. saya x pernah muntah 🥰 Alhamdulillah

normall .sye lpes sye tahu sye pregnant 12 week trus muntah muntah hahahah ngade²

normal sis.alhmdulillah saya mmg takde alahan muntah atau takboleh bau apa apa😊.