pedih ulu hati

Normal ke pedih ulu hati skg da 20w... Cpe2 thu x cmne nk hilngkn ulu hati ni??

13 Balas

Kalau saya ni jenis yang tak leh klo tak makan pedas so kalau makan pedas yang teramat tu kena tanggung pedih ulu hati 😀 dah tau dpt mcm tu tpi sya asik nak makan yg buat pedih ulu hati jak . Dah siap makan tinggal nak rasa pedih lah tu 😂

rsnya klu pedih ulu ht kena g hospital.... pedih hulu hati pening muntah2 antr simptom 2 yg nurse akan tny bila kita buat checkup

Makan pedas boleh tp jgn makan banyak.. Biar ber ulang kali makan tp kuantiti di kurangkan..sbb saya pon alaminyaa..skrng 25weeks

Minum air masak byk2 and kurangkan makan makanan pedas atau brminyak ☺

Normal cuma kena minum air suam banyak"☺️

Minum susu. Jangan makan pedas.

Makan gaviscon.boleh je

Sy mkn ubat angin je

Normal sis..

Mkn gaviscon