Baby newborn berjaga malam

Normal ke newborn berjaga mlm dri pukol 3 pgi smpi sekrg dia tk tido nangis kjp kjp nk susu ade tips untuk baby tido dgn nyenyak tk 😭

7 Balas

Anak i malam tido okay tapi siang tak nak tido langsung. Sama macam anak u. Nangis and kejap2 nak susu. Bila i try beli and bagi puting, dia jadi okay sis. Rupanya dia nak puting je dalam mulut dia bukan nak susu sangat. Dia nak susu every 3 hours je. Selebihnya kalau dia nangis i bagi puting then dia akan tenang dan tidur. Kalau dia tak tidur pun dia main senyap2 je. Boleh try bagi puting