Newborn menyusu

Normal ke NB menyusu sampai sejam?

7 Balas

Normal tp kalau mama belajar teknik menyusu yg betul, baby cepat kenyang dan kita pun xletih sgt. Blh google, baca pengalaman org dan tgk video ke kat yt.. sabar ya

Normal.. hati2 jangan tertidur. Bila dia makin membesar, makin berkurang masanya. enjoy the breastfeeding ya. Sekejap je moment penyusuan tu.. 🥰🤱

Ada teknik menyusu sis supaya susu yg keluar tu banyak,,sy dah tiga ank baru tahu😂😂semalam belajar dekat youtube cuba sis tgok

normal je. mmg perkara yg selalu buat mak2 stress. kdg da letak pon dia nangis muncung mulut cari puting lg 😅

tu lah masa yg best..bljar susu waktu baring...dpat rest lebih...

Normal.

normal