Menyusu lepas makan

Hi mommies semua. Normal ke baby lepas makan still nak df. Makan tak sampai setengah jam tetap jugak nak menyusu. Portion bubur tu dah lebihkan dah. Kalau ikutkan sejam sebelum/selepas makan takboleh menyusu kan?

3 Balas

tak tahu pula lepas makan tak boleh menyusu..hihi.sebab saya bagi je..😅

2y ago

oh xpe sis boleh je bagi..lagi2 bf..sebab kat dalam buku pink baby tu ada tulis, susu ibu harus diberikan mengikut kehendak bayi.😊

susu badan takpe.

2y ago

ooh okeyy2.. thank youu

Normal

2y ago

thank youu 😊