demam panas

normal ke mummy2 ,kandungan 5w demm pnas, sy smlm ok je hri ni tetiba demam pns 😌🥲

2 Balas

Kalau saya awal prganant demam malam, kalau hsbnd pegang je bdn, dia kata panas, Saya pernah ke klinik, doc kata normal, hormon gitu, Saya demam tak la terlampau tinggi, tapi panas gituu. Sis boleh je ke klinik, doc akan bagi ubat sesuai utk prggy

2y ago

hormon kot kan sis, sya siang memang elok jee, cuma awal prgnant tu hsbnd yang bnyak pening n mual. Mula tu saya ckp biasa, sbb kerja dia bnyak turun site sbb panas kan, tapi bila tak turun site pun pening, sya kata sudah, alah pergi kat dia, tapi malam je la saya panas bdn, tu je. Lepas dah dekat 8 weeks gitu bru saya start alah.

da cuba lap2 dan ambil suhu semula? mmg demam ke? klu mmg demam, better bawa ke hospital. NB demam x blh biar lama. klu kepala sahaja panas, mgkin mksdnya mmg dia tgh panas. Cuba kurgkan kain yg puan balut/bedung dia.