Boleh sy tahu MCM mna nk buat bila bby 5bln demam ...menyusu kuat tapi kuat ngis...bdn pns Help meee

Baby demam panas

2 Balas

mandikan dengan kerap sis, kalau saya baby demam sya akan mandikan dengan kerap lepastu saya campur setitik minyak kayu putih dalam mandian dia, lepastu urut2,, lepastu boleh juga basahkan kain lepastu tekap dekat atas kepala dia.. masa tidur boleh guna coolfever..

jerlum badan dan kepala baby dgn kerap. setiap sejam ke. utk turunkan suhu. cek suhu kerap jugak. kalau siang2 tu, mandikan dgn kerap pun okay

5mo ago

rajin2 tungku Dan buat urutan I love you dekat anak. sembelit tak tahu sebab anak Sy fully bf, tak pernah alami sembelit