Demam Campak

Assalamualaikum mummy2 smua, mnta tlng share pngalamn dri mummy smua, bby sye kne dmam cmpak, bru 8bln lbih. Soalan sye normal ke klau bdn bby pns, kki dgn tngn sjuk je, dh 4 hri mcm tu.. Lps tu cirit sme, bdn bby pns time mlm je, pgi ptg kurang sikit.. Mhon bgi pndpt ye mummy2

2 Balas

Waalaikumussalam, maaf saya takde pengalaman lagi setakat ni anak kecik demam campak. Mungkin Ibu2 yg lain boleh share experience Semoga dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesembuhan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

Up