Jantung baby.

Normal ke mommies yg pergi check up dkt klinik gov bby dah 20weeks still doc tk dgr kan degupan jantung baby? Previous check up doc yg check bgtahu bila bby dh masuk 20w nnt blh dgr degupan jantung. Shud be harini dpt dgr tp doc harini yg check kata "tak payah dgr sbb jantung bby normal je". Maderrr tibe2 emosi dan stress dgn jawapan tu. Sbb dari 1st c. Up sampai ke harini still tk dpt dengar 😢

2 Balas

sepatutnya boleh dgr.. mmg boleh dgr. cuba scan dekat swasta. nurse kat kk akan guna doppler utk check heartbeat baby setiap kali appointment. kalau tak ada, cuba request.

3y ago

alhamdulillah tahniah. semoga baby sihat sihat yaaa.